Doi frați suferă de Sindromul Benjamin Button

De: Mia Nicolescu / 01.05.2012, 12:27
Doi frați suferă de Sindromul Benjamin Button
Frații Matthew și Michael Clark suferă de o boală rară numită leucodistrofie.

Matthew (39) și Michael Clark (42) aveau amândoi job-uri și erau capabili să aibă relații normale până când comportamentul lor a început să devină din ce în ce mai copilăresc, exact ca în filmul „Curious Case of Benjamin Button”.

Cei doi frați au fost obligați să locuiască din nou cu părinții lor, Michael având acum mentalitatea unui copil de 10 ani. El este și tatăl unei fetițe de 19 ani care se pregătește să aducă pe lume un copil.

Se pare că Matthew și Michael suferă de o boală rară numită leucodistrofie, o boală neurologică care afectează creierul, sistemul nervos și măduva spinării.

„Amândurora le plac desenele animate, în special „Ștrumfii” și „Alice în țara minunilor”. Acum două zile, Matthew a mers să își cumpere un trenuleț”, au spus părinții celor doi.

Benjamin Button

Brad Pitt în „Strania poveste a lui Benjamin Button”

Filmul „Strania poveste a lui Benjamin Button”, inspirat de o carte de Francis Scott Fitzgerald, spune o astfel de poveste. Medicii care au studiat această boală arată că, în film, singura exagerare este faptul că înfățișarea celui care suferă de această boală se schimbă. În realitate, pacientul îmbătrânește și arată în consecință, însă mintea sa este cea care o ia în direcția greșită.

Intră AICI să vezi poze cu cei doi frați!