Doi răniți după prăbușirea unei bucăți din fațada hotelului Minerva din București

De: Gabriela Voicu / 22.04.2012, 12:29
Doi răniți după prăbușirea unei bucăți din fațada hotelului Minerva din București
O bucată din fațada hotelului Minerva din Capitală s-a prăbușit, ieri după-amiază, peste terasa unui restaurant, rănind ușor un copil de șase luni și o femeie.

În urma prăbușirii unei bucăți din fațada hotelului Minerva din Capitală, terasa restaurantului aflat la parterul hotelului, construită în special din sticlă, a fost distrusă.

Reprezentanții restaurantului afirmă că incidentul s-a produs după ce mai mulți muncitori au lucrat pe acoperiș folosind un picamăr.

Cioburile au zgâriat la frunte o fetiță de șase luni și au provocat o rană ușoară la mâna stângă unei femei. Ambele se aflau în restaurant la momentul prăbușirii. Bebelușul se află la secția de chirurgie plastică, pentru a fi găsite eventualele fărâme de sticlă care au rămas pe corp.

Fațada hotelului Minerva din București s-a prăbușit

Reprezentantul echipajului de pompieri sosit la fața locului a confirmat că în clădire se efectuau lucrări, însă a evitat să se pronunțe cu privire la existența unei legături directe între acestea și prăbușirea fațadei.

În urma unui control la hotel după prăbușirea fațadei, proprietarul imobilului a spus că nu are autorizație de construcție pentru lucrările pe care le efectua la terasă, astfel că mâine vor fi sesizate organele de cercetare penală.

Împotriva proprietarului hotelului ar mai putea fi depuse două plângeri, de la părinții bebelușului rănit și de la deținătorii restaurantului avariat, spun oficiali din Poliția Capitalei.