Doi rutieri exclusi din Turul Frantei

Apropo.ro / 13.07.2004, 10:21
Doi rutieri exclusi din Turul Frantei
Rutierul slovac Martin Hvastija (Alessio) și italianul Stefano Casagranda (Saeco), care sînt implicați într-un caz de dopaj în Italia, au fost excluși, luni, din cadrul Turului ciclist al Franței. "Conducerea Turului Franței a fost informata, luni, de catre Brigada

Rutierul slovac Martin Hvastija (Alessio) și italianul Stefano Casagranda (Saeco), care sînt implicați într-un caz de dopaj în Italia, au fost excluși, luni, din cadrul Turului ciclist al Franței.

„Conducerea Turului Franței a fost informata, luni, de catre Brigada Financiara din Padova ca rutierii StefanoCasagranda și Martin Hvastija fac obiectul unei proceduri judiciare în Italia pentru fapte de dopaj. În consecința, aplicînd regulamentul Uniunii Internaționale de Ciclism și al Turului Franței și, dupa audierea responsabililor celor doua echipe, s-a luat decizia excluderii celor doi sportivi”, se arata într-un comunicat al conducerii competiției franceze.

Dupa opt etape, Hvastija ocupa locul 124 în clasamentul general al Turului Franței, la 18 minute și 49 de secunde de lider, francezul Thomas Vockler, în timp ce Casagranda ocupa poziția a 155-a, din cei 176 clasați.

Mediafax