Doina Teodoru, câştigătoarea „iUmor” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 22.05.2017, 13:26
Doina Teodoru, câştigătoarea „iUmor”  - FOTO
După un sezon plin de emoţii şi pentru concurenţi, dar şi pentru juriul „iUmor” care a trecut prin momente grele de-a lungul audiţiilor, cu cele mai neaşteptate apariţii şi numere pe scenă, cel de-al treilea sezon s-a încheiat cu succes, Antena 1 fiind lider de piaţă pe toate targeturile de populaţie măsurate. Marea câştigătoare, votată de telespectatorii Antena 1 prin SMS şi pe aplicaţia „iUmor”, este nimeni alta decât Doina Teodoru. În cazul ei zicala „vorba dulce mult aduce” nu a fost valabilă, pentru că ea a câştigat premiul de 20.000 de euro după unul dintre cele mai picante numere de roast din istoria emisiunii, cu cele mai dure replici. La fel de ingenuă, dar de două ori mai usturătoatoare în remarci decât la audiţii, Doina nu a „iertat” mai multe vedete din showbiz.

 

Începand prin a spune „în seara asta vreau să îmi cer scuze faţă de toţi cei pe care i-am supărat cu roast-ul meu de data trecută”, ea a pornit un nou tir de rafale caustice, care a dat emoţii până şi juraţilor „iUmor”. Atât Mihai, Delia, Cheloo, cât şi prezentatorii Şerban şi Vlad au aşteptat cu sufletul la gură să audă ce va avea de spus de această dată Doina despre ei. Şi a avut multe, astfel că niciunul nu a scăpat neluat la… roast. „Cred că este cea mai mare diferenţă între audiţii şi finală pe care eu am văzut-o aici vreodată! Ai fost de zece ori mai bună acum. A fost senzaţional!”, i-a spus Bendeac. „E bine de tot! Votaţi-o”, l-a completat şi Delia.

După surpriza de duminică seara şi după câştigarea marelui premiu „iUmor”, Doina este foarte fericită. „Mă bucur foarte mult! Nu mă aşteptam, am avut mari emoţii aseară când mă uitam la televizor, aşteptând votul publicului! Sunt foarte încântată,  mai ales că este pentru prima oară când particip la un concurs de anvergura acesta. De fapt, vă spun sincer, este şi prima oară când câştig ceva”, declară Doina Teodoru, încă emoţionată.

Cei care vor să îi calce pe urme, să vină cu o doză zdravănă de umor, să impresioneze juriul sau doar să îi „înnebuneacă” pe Bendeac, Delia sau Cheloo se pot înscrie la http://casting.a1.ro/iumor/ pentru a participa la cel de-al patrulea sezon.