Doina Teodoru merge în finala „iUmor”

De: Alexandra Necsoiu / 11.04.2017, 10:41
Doina Teodoru merge în finala „iUmor”
Cel de-al şasea concurent care merge în finală în urma voturilor telespectatorilor prin aplicaţia iUmor este Doina Teodoru. Ea s-a întors la„iUmor” cu un arsenal de roast mult mai ...picant! „Aţi crezut că aţi scăpat de mine? Nu, m-am întors”, va spune Doina Teodoru, care în sezonul trecut a făcut glume pe seama celor trei juraţi „iUmor” şi a reuşit să îl cucerească pe Mihai Bendeac.

De această dată, Cheloo va fi cel mai vizat. „Ce îmi place mie la tine, Cheloo?”, a întrebat Doina chiar din momentul în care a urcat pe scenă. „Nimic”, îi va replica acesta şi ea îl va completa „Exact”. Acest dialog a fost doar începutul unui roast în forţă la adresa juratului „iUmor”, însă Cheloo a rămas imperturbabil, spunând că nu i s-a părut că numărul a fost dur.

Delia a scăpat uşor, Doina pregătindu-se doar cu „o răutate” despre ea. „Dar o sa mă abţin. Nu de alta, dar nu o să o înţelegi şi nu are niciun farmec aşa, lucru care a făcut-o pe jurată să se amuze foarte mult şi să considere că tot numărul ei a fost mult mai plin de îndrăzneală ca precedentul şi ea mult mai curajoasă.

Cât despre Mihai Bendeac, actorul s-a bucurat să îşi revadă febleţea pe scenă. Mai mult, Delia a constat că acesta ”s-a îndrăgostit a treia oară”, mai ales că după prima apariţie la „iUmor” Mihai a şi lucrat cu Doina. „Eşti o actriţă excelentă, după părerea mea. De câte ori apari aici pe scenă am acelaşi sentiment. E o chestie care se întâmplă cu tine atunci când intri aici”, i-a spus acesta concurentei care a fost şi pe placul telespectatorilor Antena 1.