Doina Teodoru se întoarce la „iUmor”, unde îl va „ataca” pe Cheloo, într-un număr de roast

De: Alexandra Necsoiu / 07.04.2017, 14:29
Doina Teodoru se întoarce la „iUmor”, unde îl va „ataca” pe Cheloo, într-un număr de roast
„Aţi crezut că aţi scăpat de mine? Nu, m-am întors”, va spune Doina Teodoru, care în sezonul trecut a făcut glume pe seama celor trei juraţi „iUmor” şi l-a cucerit pe Mihai Bendeac. Concurenta se va întoarce în cea de a şasea ediţie a emisiunii, care va fi difuzată duminică, 9 aprilie, de la ora 20:30, cu un arsenal de roast mult mai ...picant!

De această dată nu vor scăpa nici Delia, Mihai sau Şerban Copoţ şi Vlad Grigorescu, însă Cheloo va fi cel mai vizat. Părerile vor fi împărţite între membrii juriului, astfel că Mihai Bendeac îi va declara „cred că a fost o nedreptate că anul trecut tu nu ai ajuns în finală. Te reprezintă numerele bune”, iar Deliei i se va părea mult mai îndrăzneaţă ca data trecută şi cu mai mult curaj.

Însă Cheloo va rămâne imperturbabil şi o va întreba la final: „Păi bine, măi fetiţo, doar atât? Care e ideea, ai reţineri când vii aici? Ce te opreşte să dai tot?, adăugând că pentru el scopul unui roast e „să te bage în scaun şi să nu mai ieşi de acolo. Eu aş sta o noapte întreagă să scriu opt versuri cuiva, doar ca să fiu sigur că a doua zi de dimineaţă nu mai iese din casă”, nefiind aşa impresionat de lucrurile auzite.

Ce anume va spune concurenta pe scena „iUmor”, cum îl va ataca pe Cheloo, ce îi va declara lui Mihai Bendeac, dar şi ce va spune despre sine, telespectatorii vor putea vedea în ediţia de duminică, de la ora 20:30, la Antena 1.