Doinita Oancea a fost la 5 castinguri pentru Inima de tigan

Apropo.ro / 18.03.2008, 15:54
Doinita Oancea a fost la 5 castinguri pentru Inima de tigan
Luni, 17 martie, Doinita Oancea, interpreta Minodorei din telenovela “Inima de tigan”, a fost prezenta la videochat-ul organizat pe site-ul www.acasatv.ro pentru a sta de vorba cu fanii. Doinita le-a povestit ca este foarte mindra ca face parte din familia lui State Potcovaru si ca pentru a obtine rolul din aceasta productie a trebuit sa treaca prin 5 castinguri.

Avind in vedere ca nu are studii de actorie, Doinita a marturisit ca i-a fost teama ca nu se va descurca, dar s-a straduit sa dea tot ce are mai bun si sa invete de la actorii consacrati cu care este colega de platou. In afara de indrumarile regizorului Iura Luncasu, Doinita se simte norocoasa ca a putut beneficia de sfaturile lui Carmen Tanase si Gheorghe Visu, oameni pe care-i admira si care au avut rabdare sa-i indrume primii pasi in actorie.

Tinara actrita a povestit ca, pentru ea, sa o interpreteze pe Minodora a fost o provocare tocmai pentru ca nu-i seamana. Doinita nu este traditionalista si nu ar accepta niciodata violenta domestica, cum face personajul ei. Ea a precizat insa ca seamana cu Minodora in ceea ce priveste faptul ca amindoua sint alintate si ca amindoua isi iubesc si sunt iubite enorm de familiile lor.

Chiar daca a facut Facultatea de Jurnalistica si Filozofie, interpreta Minodorei le-a impartasit fanilor ca se gindeste sa urmeze un master in Regie si Film. Internautii au fost curiosi sa afle daca Doinita a suferit vreo operatie estetica. Aceasta s-a amuzat si le-a raspuns ca nu a apelat la asemenea metode, ca parul ei nu este vopsit, este cret natural si ca nici macar nu se duce la sala pentru a se mentine in forma.