Doiniţa Oancea: „Un actor are nevoie de ridurile de expresie”

De: Cristiana Trifu / 01.10.2018, 13:39
Doiniţa Oancea: „Un actor are nevoie de ridurile de expresie”
Se află în lumina reflectoarelor de aproximativ 11 ani, iar în tot acest timp Doiniţa Oancea a preferat să se ţină departe de intervenţiile estetice. Actriţa, care o interpretează pe Tanţa în “Fructul oprit” – serialul difuzat miercurea la Antena 1, mărturiseşte că nu este deloc atrasă de această idee, având o cu totul altă perspectivă.

“Nu am nicio operaţie estetică până la momentul ăsta, nu am nici o intervenţie nici măcar din aceea non-invazivă la faţă sau la corp, şi nu ştiu dacă voi apela la vreuna dintre aceste modalităţi. Cred că trebuie să mă obişnuiesc cu ideea că îmbătrânesc şi poate că trebuie să îmbătrânesc frumos, având grijă de ce mi-a dat Dumnezeu şi nu neapărat apelând la toate aceste artificii. Şi mai cred că un actor are nevoie de ridurile de expresie, pentru că trebuie să transmită emoţii, iar emoţiile se citesc în riduri, în dungile de pe faţă, în grimasele pe care le facem. Dacă aş avea botox, nu ştiu cum ar fi”, spune Doiniţa Oancea, pe care telespectatorii o pot vedea în noul sezon al serialului „Fructul oprit”, miercurea, de la 20.00, la Antena 1.

Aceasta mărturiseşte că ar fi dispusă să treacă printr-o transformare majoră de dragul actoriei. “Cred că aş fi dispusă să fac anumite schimbări de ordin fizic dacă, într-adevăr, rolul care mi s-ar oferi m-ar captiva atât de mult încât să slăbesc sau să mă îngraş foarte mult sau chiar să îmi tund părul. Deci, da, dacă este un rol care merită, probabil aş face asta”, recunoaşte ea.

Telespectatorii o pot urmări pe Doiniţa Oancea, în fiecare zi de miercuri, de la 20.00, în cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”, la Antena 1.