Doiniţa Oancea, un pas mai aproape de Hollywood

De: Alexandra Necsoiu / 06.11.2018, 15:06
Doiniţa Oancea, un pas mai aproape de Hollywood
Ambiţioasă şi dornică să-şi dezvolte aptitudinile artistice, Doiniţa Oancea a apelat la ajutorul celebrei profesoare de actorie de la Hollywood pentru a desprinde din tainele acestei meserii. Interpreta Tanţei din “Fructul oprit”, serialul difuzat de Antena 1, va lua lecţii de la Ivana Chubbuck, trainer al unora dintre cele mai de succes staruri din lume.

Doiniţa Oancea este nerăbdătoare să descopere din secretele de la Hollywood.

“Începusem de ceva vreme să mă interesez ce workshop-uri, ce şcoală să mai urmez. Îmi place foarte tare să lucrez, să mă upgradez şi uite că Universul mi-a trimis informaţia necesară. În orice meserie ai mereu de învăţat, dacă vrei să evoluezi. Şi Ivana Chubbuck este unul dintre cei mai renumiţi traineri de la Hollywood, iar tehnica elaborată de ea, pe care abia aştept să o însuşesc şi eu, este folosită de actori cu nume mari din industria cinematografică americană, cum ar fi Halle Berry, Charlize Theron, Brad Pitt, Jim Carrey etc. Dacă eu nu am reuşit să merg la Hollywood, a venit Hollywood-ul la mine. 

După ce o să închei cursul pe care îl ţine asistentul ei, actorul David Lipper, urmează să lucrez cu Ivana în cele două zile de masterclass”, povesteşte Doiniţa Oancea.
Vedeta mărturiseşte că aştepta cu nerăbdare o astfel de experienţă, care s-o ajute să-şi îmbogăţească cunoştinţele actoriceşti şi nu numai. “Îmi doresc de mult timp o experienţă de genul acesta şi uite că a venit. Am găsit, în online, un anunţ despre aceste cursuri de actorie şi m-am hotărât imediat să le urmez. Eram aşa entuziasmată, ca un copil căruia îi faci cadou jucăria pe care şi-a dorit-o de mult timp”, spune actriţa, care poate fi urmărită în rolul Tanţei, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.