Dolha a semnat pe cinci ani cu Wisla Cracovia

Apropo.ro / 18.06.2006, 13:03
Dolha a semnat pe cinci ani cu Wisla Cracovia
Portarul Emilian Dolha a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea Wisla Cracovia, unde va evolua sub comanda antrenorului Dan Petrescu, informeaza site-ul oficial al clubului polonez. "Am ales Wisla pentru ca este o noua provocare. A contat foarte mult și faptul ca aici

Portarul Emilian Dolha a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea Wisla Cracovia, unde va evolua sub comanda antrenorului Dan Petrescu, informeaza site-ul oficial al clubului polonez.

„Am ales Wisla pentru ca este o noua provocare. A contat foarte mult și faptul ca aici este antrenor Dan Petrescu, cu care am mai lucrat și la Rapid. M-am gândit ca este timpul pentru o schimbare în viața și în cariera mea”, a spus Dolha, pentru site-ul oficial al gruparii Wisla Cracovia.

Emilian Dolha a subliniat ca a fost avertizat de Dan Petrescu asupra faptului ca nu merge la Wisla ca titular. „Nu ma tem de concurența pentru ca aceasta este foarte importanta. Dan Petrescu m-a avertizat înca de la primele discuții ca va trebui sa lupt pentru postul de titular. Am avut oferte și din România, dar am vrut sa schimb totul, chiar și aerul”, a punctat fostul portar al Rapidului.

Dolha a menționat ca înca mai spera sa reintre în atenția selecționerului României, Victor Pițurca, însa susține ca toata atenția sa se îndreapta în prezent catre Wisla Cracovia, unde mai evolueaza un jucator român, Norbert Varga.

Emilian Dolha s-a aflat sub contract cu Rapid București pâna la finalul acestui sezon, însa din toamna anului 2005 a fost trimis sa se pregateasca la echipa a doua, deoarece a refuzat sa-și prelungeasca acordul cu gruparea giuleșteana.

Mediafax