Doliu în TVR! O actriţă a murit de cancer

De: Cătălina Matei / 28.10.2014, 14:45
Doliu în TVR! O actriţă a murit de cancer
În urmă cu câţiva ani, cuplu de umorişti “Rozi şi Rabă” erau extrem de urmăriţi în cadrul emisiunii ”Ştirile de sâmbătă asta”, difuzată de TVR Cluj. Din nefericire, Rozalia Rus a murit azi noapte, în jurul orei 01.00, după o lungă suferinţă.

Rozalia Rus avea 56 de ani şi suferea de cancer de mai multă vreme, iar în ultimul timp a fost în concediu medical. Potrivit ziardecluj.ro, doamna Rozi a murit azi noapte, în jurul orei 01.00.

Foto: captură video

“Suntem tare supăraţi. A fost o femeie extraordinară, un suflet vesel. Suferea de cancer şi starea ei s-a înrăutăţit în ultima vreme. Vă daţi seama, chiar şi când făcea chimioterapie, se strângeau bolnavele în jurul ei, fiindcă ea ştia să le ridice moralul. Dumnezeu să o primească în Rai!”, a declarat un apropiat al familiei pentru site-ul amintit.

Rozalia Rus şi “Rabă”, pe numele real Claudiu Racz, au format un cuplu celebru de umorişti la TVR Cluj, momentele lor fiind difuzate în cadrul emisiunii ”Ştirile de sâmbătă asta”, prezentată de Ovidiu Uscat şi Constantin Trofin.

„M-a întristat vestea că Rozi, actriţă de la Cluj, celebra din cuplul Rozi şi Rabă, s-a prăpădit… Titus Munteanu ne-a convins, pe mine şi pe Andreea Marin să jucăm într-un scheci făcut de echipa de la Cluj, în show-ul lor de atunci, „Ştirile de sâmbăta asta”.

Cu Rabă, cu Rozi, cu Trofin, cu Uscat am râs mult şi am mâncat şi mai mult în zilele alea, la Cluj. Rozi, să-ţi găseşti liniştea”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.