Domino si Intre Focuri/ Running Scared vin pe marile ecrane

Apropo.ro / 13.03.2006, 18:29
Domino si Intre Focuri/ Running Scared vin pe marile ecrane
MediaPro Film Distribution le pregateste saptamana viitoare o surpriza de proportii cinefililor prin lansarea in cinematografe a doua filme exceptionale: Domino si Intre Focuri/ Running Scared, de vineri, 17 martie. Daca vrei sa stii ce se ascunde in culisele vietii

MediaPro Film Distribution le pregateste saptamana viitoare o surpriza de proportii cinefililor prin lansarea in cinematografe a doua filme exceptionale: Domino si Intre Focuri/ Running Scared, de vineri, 17 martie.

Daca vrei sa stii ce se ascunde in culisele vietii vanatorilor de recompense, atunci cu siguranta filmul lui Tony Scott, Domino, este ecranizarea care te intereseaza.

Inteligenta, provocatoare, obraznica si periculoasa, dar nu in ultimul rand frumoasa. Ea este Domino Harvey (Keira Knightley) si asta este povestea ei.

De provenienta dintr-un mediu extrem de bogat, inca de la primii sai ani de viata, Domino a fost o rebela. Nimic nu i-a putut sta in cale, asta pana cand si-a gasit vocatia: vanatoarea de recompense. Adrenalina, actiunea si aventura sunt lucrurile fara de care nu poate trai. In momentul in care a devenit un veritabil vanator de recompense, si-a regasit linistea interioara si alaturi de ceilalti membrii ai bandei pentru care lucra a reusit sa puna bazele unei adevarate familii de… vanatori de recompense.

Tot in premiera va fi lansat de vineri si thriller-ul Intre Focuri/ Running Scared, un film de Wayne Kramer, cu Paul Walker, Vera Farmiga si Chazz Palminteri in rolurile principale.

De peste 10 ani Joey Gazzelle (Paul Walker) combina cu greu rolurile de baiat devotat familiei sale si acela, „om bun la toate” in cadrul bandei lui Perello, un italian din Grimley, New Jersey. Dar asta conteaza mai putin, important este ca la un moment dat, Joey incalca instructiunile exprese ale capului bandei si in loc sa „faca sa dispara” o arma folosita intr-o crima, el o ascunde intr-o nisa din beciul casei, pentru a o folosi in cazul in care va dori sa se razbune pe cei care conduceau banda.

Din intamplare unul dintre cei mai buni prieteni ai fiului sau Oleg, gaseste arma si o ia pentru a-si omori tatal vitreg…

Joey afla de disparitia armei, la fel si sefii bandei. In graba isi suie familia intr-o masina si porneste intr-o cursa disperata.

Keira Knightley, Mickey Rourke, Paul Walker si Chazz Palminteri sunt doar cateva dintre numele de aur ale Hollywood-ului, care de vineri vor aduce pe marile ecrane din Romania o lume noua, plina de adrenalina si suspans.

Premiera filmului Domino va avea loc vineri, 17 martie, in cinematografele:

– CinemaPRO
– Hollywood Multiplex
– Movieplex
– Victoria (Iasi)


Premiera filmului Intre focuri/ Running Scared, va avea loc vineri, 17 martie, in cinematografele:

– Hollywood Multiplex
– Movieplex
– Lotus (Oradea)

MediaPro Film Distribution

Tags: