Don Diablo își lansează noul album la SAGA Festival

De: Ana Obretin / 31.08.2021, 12:34
Don Diablo își lansează noul album la SAGA Festival

Don Diablo, unul dintre cei mai apreciați DJ-i din lume, a lucrat intens în ultimul an la următorul lui album, pe care îl va lansa la SAGA Festival din București, pe 10 septembrie. Publicul adunat la Romaero va putea asculta, în exclusivitate, toate piesele noi ale DJ-ului, împreună cu unele dintre cântecele consacrate.

“Ultimul an a fost unul nebunesc. Am reușit să-mi termin albumul, care o să apară pe 10 septembrie, așa că ziua în care o să am show-ul la București va fi și ziua în care îmi voi lansa albumul. Va fi cu adevărat special pentru mine, mai ales că voi sărbători asta împreună cu voi. Aveți grijă unul de celălalt, fiți sănătoși și abia aștept să ne vedem foarte curând la SAGA Festival, pentru a celebra viața, din nou”, a spus Don Diablo.

Pe 10, 11 și 12 septembrie, la Romaero, publicul se va bucura de o serie de experiențe și de un concept unic în România, la festivalul de muzică electronică SAGA Festival. Peste 100 de artiști internaționali și locali pregătesc show-uri speciale pentru SAGA. Astfel, pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, INNA, Antonia și Grasu XXL.

Pentru a putea avea acces în festival, spectatorii trebuie să prezinte la intrare una dintre opțiunile de mai jos: un certificat digital de vaccinare, un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore, un test antigen negativ, nu mai vechi de 48 de ore, un cerificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com.

CITEȘTE ȘI: SAGA Festival: locul unde se aud în exclusivitate, anul acesta, în România Tiësto, Don Diablo, Alan Walker

Foto: Saga Festival