Don Juan, la bâtrâneţe! Romică Ţociu, în extaz la masaj cu două tinere – FOTO

De: Cristiana Trifu / 28.08.2017, 14:49
Don Juan, la bâtrâneţe! Romică Ţociu, în extaz la masaj cu două tinere - FOTO
Romică Ţociu, relaxare la masaj cu două tinere grecoaice.

”Aventură cu 4 stele”, cea mai aşteptată emisiune a acestui sfârşit de vară, la Antena 1, aduce la un loc 4 vedete care sunt supuse la cele mai neobişnuite provocări, miza fiind vacanţa în condiţii de lux. Printre cei patru protagonişti ai ediţiei de luni şi marţi, 28 şi 29 august, se află nimeni altul decât Romică Ţociu, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de comedie din România.

Cele 4 stele ale show-ului filmat în Grecia, într-un peisaj de vis, au avut parte şi de multă muncă, dar şi de distracţie pe cinste. Unul dintre norocoşii care s-au bucurat de lux, la 4 stele, a fost Romică Ţociu. Artistul s-a relaxat la plajă, la piscină, dar şederea la hotel a avut ca punct culminant momentul masajului, realizat în mod surprinzător nu de una, ci de două tinere grecoaice.

”La un moment dat simţeam cum mâinile tinerei erau pe spatele meu. Apoi, în acelaşi timp, am simţit cum îmi sunt masate şi picioarele. Am zis, ce naiba, e Dalai Lama, e peste tot fata asta”, a povestit Romică Ţociu râzând.

Actorul susţine că toată vacanţa atipică şi plină de aventuri din Perdika, Grecia, a fost una extraordinară şi ar relua oricând această experienţă minunată.
”A fost cea  mai frumoasă experienţă a mea de la nea Mărin încoace. Gaşca aia de oameni a fost extraordinară”, spune Romică Ţociu extrem de încântat de aventura de pe plaiurile greceşti.
La ce provocări a fost nevoit să facă faţă Romică Ţociu, dar şi cum s-a distrat alături de ceilalţi trei colegi de filmare, Şerban Copoţ, Angie Cobuţ şi Anca Dinicu, telespectatorii pot afla luni şi marţi, pe 28 şi 29 august, de la 20.30, numai la Antena1!