Don Juan-ul Dan Bittman a vrut să se sinucidă din dragoste: „Am plâns după multe femei”

De: Cătălina Matei / 30.09.2016, 11:48
Don Juan-ul Dan Bittman a vrut să se sinucidă din dragoste: „Am plâns după multe femei”
Dan Bittman a trăit numeroase poveşti de dragoste cu cele mai frumoase femei din showbiz, printre care şi Mihaela Rădulescu.

Într-un interviu pentru femeide10.ro, irezistibilul artist în vârstă de 54 de ani a făcut o dezvăluire surprinzătoare: a suferit din dragoste şi, la un moment dat, a fost bântuit de gândul de a-şi lua viaţa din cauza dezamăgirilor în dragoste.

Dan Bittman, amor pătimaş cu Mihaela Rădulescu: „Eu am dus-o dincolo de nori!”

„Gând am avut, dar n-am ajuns la aşa ceva. Te gândeşti ce să faci ca să o impresionezi, dar cred că mai mult m-am dus în zona teatrală. «Aoleu şi văleleu!», hai să vadă cât sufăr. Baieţii vor să impresioneze. Unora le şi iese, ceea ce cred că e cea mai mare prostie. Ar trebui scris un manual, manualul sinucigaşului, în sensul că cine are porniri din acestea să le citească înainte. Recunosc, şi eu am trecut prin toate stările posibile. Eşti tânăr, nu ştii cum să faci? Cum să ţi-o apropii…”.

Cântăreţul recunoaşte relaţia cu Mihaela Rădulescu şi spune şi de ce nu au rămas împreună. „Când am văzut-o pe Mihaela, dar şi ea pe mine, am avut sentimentul amândoi că ne-am spus că vom fi împreună, cândva. Dar tot aşa, pasiune mare, scântei multe, două caractere puternice… Pe Mihaela nu poate s-o ţină nimeni în frâu. O foarte frumoasa povestea de dragoste, nimic de zis…”, a povestit Dan Bittman.

Dan Bittman are o relaţie cu Liliana Ştefan. Cei doi au împreună trei copii, dar au ales să nu se căsătorească, aspect care nu o afectează deloc pe iubita cântăreţului.