Donald Glover a încheiat un parteneriat cu studiourile Amazon, pentru o sumă de opt cifre

De: Loredana Toma / 18.02.2021, 14:28
Donald Glover a încheiat un parteneriat cu studiourile Amazon, pentru o sumă de opt cifre

Actorul și producătorul american Donald Glover a încheiat un parteneriat – pentru o sumă de opt cifre – cu studiourile Amazon, renunțând la contractul actual pe care îl are cu FX, canalul subsidiar Disney.

Totodată, fratele actorului, scenarist și producător colaborator al show-ului “Atlanta”, difuzat de FX, a încheiat o înțelegere cu aceeași companie. Show-ul  “Atlanta” va reveni anul acesta cu sezoanele 3 și 4, ambele scenarii fiind deja scrise din septembrie anul trecut, potrivit declarațiilor lui John Landgraf, responsabilul departamentului de producție al canalului FX.

Potrivit înțelegerii încheiate cu Amazon, producțiile la care va colabora Donald Glover vor fi difuzate pe un portal de conținut de pe platforma Prime Video, potrivit Variety.

Se lucrează la o serie “Mr. and Mrs. Smith” pentru 2022

Vestea despre parteneriatul încheiat de Glover cu Amazon a venit la mai puțin de o săptămână după ce actorul – cunoscut și sub pseudonimul muzical Childish Gambino – și Phoebe Waller-Bridge (“Fleabag”) au anunțat pe rețelele de socializare online că vor juca și vor și produce o serie “Mr. and Mrs. Smith” pentru platforma de streaming Amazon Prime Video. Seria este o adaptare după filmul din 2005 în care au jucat Brad Pitt și Angelina Jolie. Acest proiect are ca dată de lansare anul 2022. Danny Glover, premiat, printre altele cu două Emmy, cinci Grammy și două Globuri de Aur, a mai colaborat cu studiourile Amazon la musicalul original “Guava Island”, care a fost lansat în 2019.

CITEȘTE ȘI: Phoebe Waller-Bridge și Donald Glover vor juca în seria ‘Mr. & Mrs. Smith’ pentru Amazon

Foto: Profimedia Images