Donald Trump spune că are un „ADN SPECIAL”

De: Cătălina Matei / 07.02.2017, 14:41
Donald Trump spune că are un
Cu toate că este cel mai în vârstă preşedinte care a fost învestit la Casa Albă, Donald Trump nu acordă o atenţie sporită alimentaţiei sale, rămânând cu obiceiurile deprinse din timpul campaniei prezidenţiale.

Mai exact, preşedintele Donald Trump trăieşte cu ciocolată, snack-uri, fripturi şi cu sucuri dietetice, iar somnul de frumuseţe este compus doar din câteva ore pe noapte, drept mărturie stând postările de pe Twitter de la ore târzii, potrivit mediafax.ro

Toată lumea o ştie pe Ivanka Trump! Dar cum arată fiica cea mică a lui Donald Trump…

Prinţesa Diana, iubita lui Donald Trump? – FOTO

O damă de companie în toată regula! Noi poze EROTICE cu Melania Trump GOALĂ! – FOTO

Cum arată „apartamentul” în care trăieşte Donald Trump! Foto fabuloase

Acesta consumă fructe sau nuci destul de rar, iar uneori mănâncă câte o salată lângă friptură. Singurul lucru pozitiv este faptul că nu fumează şi nici nu consumă alcool prea des, el preferând un Bloody Mary fără alcool în locul unui cocktail.

Concesia pe care ar fi făcut-o de când a ajuns la Casa Albă este reducerea alimentelor de tip junk food, acum obişnuind să servească hamburgeri pe farfurii din argint. Relaxarea sa cu privire la acest subiect are legătură cu faptul că este de părere că are un ADN „special”.

”Vrea să creadă că poate face ceva ce alţii nu pot pur şi simplu pentru că este cine este”, a declarat Michael D’Antonio, biografului său oficial.