Donatella Versace, un chip distrus de prea mult Botox. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului

De: Cristiana Trifu / 10.01.2018, 16:42
Donatella Versace, un chip distrus de prea mult Botox. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului
Judecând după imaginile cu fashion guru Donatella Versace am putea spune că privim un bărbat îmbrăcat în femeie. Frumuseţea naturală i-a fost distrusă de toate tehnicile moderne de beauty.

Donatella Versace a primit frâiele afacerii de la răposatul său frate, Gianni Versace. A încercat din greu să fie femeie de afaceri, mamă şi soţie totodată. Are doi băieţi din mariajul cu fostul model Versace, Paul Beck.

În 1993, Donatella era naturală, încă nu apelase la nicio metodă de înfrumuseţare. În 1997, la trei luni după moartea fratelui său, împuşcat mortal în faţa casei din Miami, Donatella conduce singură firma familiei. Imaginile cu ea ne arată o femeie frumoasă, feminină şi naturală.

Fotografiile cu ea din 1998 nu pare că a apelat la vreun chirurg estetician sau la vreo altă procedură. În 2002, divorţată de doi ani, apare cu acest chip pe care-l cunoaştem şi astăzi. Cu siguranţă făcuse ceva schimbări.

Trei ani mai târziu, Donatella spunea revistei Vogue că a fost dependentă de cocaină în ultimii 18 ani. A stat la dezintoxicare în Arizona. A recunoscut că are Botox, mai ales că ea nu crede în frumuseţea naturală totală a unei femei.

În 2008 vedem o Donatella care trecuse pe la o clinică de înfrumuseţare unde şi-a schimbat radical chipul.

În 2011, pielea Donatellei, 59 de ani, are textura unei hârtii, cel mai probabil rezultatul tratamentelor cosmetice şi a băilor de soare. În 2014 a apărut îngrijorător de slabă la o petrecere. Şi acum sunt semne vizibile ale Botoxului. Cine spune că tratamentele de înfrumuseţare, banii şi clinicile de top conduc spre frumuseţe?