„Doneaza un euro ca Geoana sa nu ramana in strada”

De: Dragos Tanase / 11.12.2007, 12:59
Mai multi parlamentari PSD au primit, luni, SMS - uri cu acest mesaj prin care sa il ajute pe liderul lor sa-si achizitioneze o casa.

Mai multi parlamentari PSD au primit, luni, SMS – uri prin care li se propunea sa doneze un euro pentru ca liderul partidului, Mircea Geoana, sa-si achizitioneze o casa.

Textul mesajului este: "Fii generos. Doneaza 1 euro pentru ca Mircea Geoana, impreuna cu sotia si cei doi copii sa nu ramana in strada. Trimite si altor membri PSD pentru a sti".

Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, intr-un interviu difuzat duminica de BBC, ca va solicita prelungirea contractului de inchiriere pentru imobilul RAPPS in care locuieste pana la mijlocul anului 2008, cand, cu ajutorul unui credit, isi va achizitiona o locuinta in care sa se mute.

Geoana a aratat ca, atunci cand a revenit din SUA, nu a avut nici o locuinta in Romania.

„Eu am facut un lucru care, poate ca am gresit… cand ne-am intors din America, n-am avut nici un fel de locuinta in Romania. Am avut un apartament pe care l-am avut impreuna cu sotia, un apartament mic, inainte sa se nasca copiii, pe care l-am instrainat la intoarcere, pentru ca nu mai incapeam in el, cu doi copii si cu toate angaralele, cand am venit din Statele Unite”, a explicat Geoana.

El a aratat ca „poate" a gresit ca nu si-a facut atunci un credit cu care sa isi achizitioneze o locuinta.

„Efectiv in acest moment nu am o alta locuinta. Deci stau in aceasta locuinta (casa RAPPS – n.red.) de o maniera provizorie, in conditiile in care am vorbit sa-mi contractez un apartament, intr-o constructie care se face aici in Bucuresti si care va fi gata probabil in jurul anului 2008”, a mai aratat Geoana.