Donna Summer a murit

Apropo.ro / 18.05.2012, 09:38
Donna Summer a murit
Cântăreața americană Donna Summer a murit la vârsta de 63 de ani. Artista suferea de cancer la sân.

Donna Summer, artista supranumită „regina muzicii disco”, a pierdut bătălia în fața cancerului, la vârsta de 63 de ani. Familia artistei a confirmat decesul acesteia.

Donna Summer a dus o luptă grea împotriva cancerului de sân de care suferea, iar artista credea că de vină au fost inhalațiile particulelor toxice după atacul terorist de la 11 septembrie 2001, din New York. A suferit atunci o depresie, dar credința i-a dat putere să meargă mai departe.

Familia artistei a dat un comunicat oficial prin care au anunțat moartea Donnei Summer în dimineața zilei de joi, 17 mai 2012, în casa ei din Englewood, Florida, unde locuia împreună cu soțul ei Bruce Sundano. Ei cer fanilor să le fie aproape și în aceste momente și să se roage pentru sufletul artistei care le-a încântat inimile cu muzica sa.

Donna Summer, LaDonna Adrian Gaines pe numele ei real, a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu 10 luni. Donna era mama a trei copii.

Funeraliile vor avea loc în cursul zilei de luni, 21 mai 2012, în Nashville.

Donna Summer este cunoscută publicului pentru hit-uri precum „She Works Hard For The Money”, „Love to Love You Baby”, „Last Dance” sau „The woman in me”.

Donna a câștigat 3 premii Grammy de-a lungul carierei sale și a fost primul artist care a avut de trei ori consecutiv două albume pe primul loc în US Billboard.

Numeroase vedete din lumea întreagă și-au exprimat regretele față de moartea Donnei Summer postând sute de mesaje pe site-urile se socializare, și nu numai.