Dorian a lansat „Mare albastră”

De: Cătălina Matei / 15.06.2014, 09:00
Dorian a lansat  „Mare albastră”
Cântăreţul a lansat piesa „Mare albastră”, o melodie cu un puternic mesaj personal, în care artistul vorbeşte despre locul în care s-a născut şi a crescut - Constanţa – loc care reprezintă pentru el un reper şi o influenţă permanentă.

„Este o piesă foarte sinceră şi personală. Vorbeşte despre locul unde m-am născut şi am crescut, loc care mă influenţează profund în tot ceea ce fac. Am scris ideea piesei, toamna, pe o vreme ploioasă în timp ce eram în metrou. Chiar dacă vorbeşte despre mare, eu nu o văd doar o piesă estivală, şi chiar dacă îi este dedicată oricarui om care se regăseşte în mesajul ei, eu am scris-o cu gândul la constănţeni”, a spus Dorian.

Imaginile care însoţesc melodia sunt filmate chiar de Dorian alături de prietenii săi în studiourile HaHaHa Production şi în drumul său spre mare.

„În momentul în care melodia a fost gata, eram pe picior de plecare spre Constanţa. Am luat o camera cu noi şi am filmat tot drumul, de la studio până la mare. Acestea sunt nişte imagini care pentru mine descriu cel mai bine starea acestei piese”, a adugat artistul.

„Mare albastră” este o coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music.

Dorian este un artist care colaborează cu echipa HaHaHa Production, în calitate de cântăreţ şi songwriter. Artistul se regăseşte pe ultimul album al lui Smiley „Acasă”,  prin contribuţia sa la piesa „Can I Get a…”. Acesta a colaborat, de asemenea, cu Jazzy Jo – „Mi-ai intrat în cap” sau Sore – „Bad Boy is Back”.