Dorian Popa a avut regim alimentar strict în vacanţă

Apropo.ro / 19.07.2012, 11:21
Dorian Popa a avut regim alimentar strict în vacanţă
Dorian Popa a profitat de vacanţa de vară pentru a petrece cât mai mult timp în oraşul său natal, Constanţa, unde şi-a definit şi mai bine muşchii.

„Am fost la mare, am făcut plajă şi m-am bronzat”, întrucât, în ceea ce priveşte relaxarea, Dorian are o reteţa proprie care face minuni: „odihnă, alimentaţie sănătoasă, plajă şi antrenamente! Am înteţit stricteţea regimului alimentar şi am făcut mult mai multe antrenamente în sala de fitness”.
După o pauză lungă, Dorian declară că este pregatit de ritmul alert de pe platourile de filmare: „Am fost, sunt şi voi fi întotdeauna pregătit de a filma, indiferent de circumstanţe”.
Sezonul 3 din Pariu cu viata, ce va fi difuzat din aceasta toamnă la PRO TV le va aduce fanilor serialului multe surprize, momente muzicale impresionante şi situaţii noi prin care vor trece personajele lor preferate.
Despre Andrei, personajul pe care îl interpretează, Dorian Popa spune că în sezonul 3 „se maturizeaza mult, ia decizii importante şi grele în ceea ce priveşte viitorul său şi ceea ce vrea să facă cu viaţa lui, întâmpină tot felul de probleme, însă aşa cum ne-a învăţat, nu se lasa până nu le depăşeşte!”, declară Dorian Popa.