Dorian Popa, accidentat în luptă, în ”Ultimul Trib”: ”I-a fugit genunchiul şi se vedea cum se mişcă” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 21.09.2018, 11:32
Dorian Popa, accidentat în luptă, în ”Ultimul Trib”: ”I-a fugit genunchiul şi se vedea cum se mişcă” - FOTO
Prima luptă pentru Nominalizare a făcut mai multe victime în rândul celor trei triburi. Lemurii au terminat concursul în şase oameni după ce Dorian Popa a suferit o accidentare gravă la genunchi. Care va fi deznodământul, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”, la Antena 1.

După prima luptă pentru Teritoriu, ”Crocodilii” s-au bucurat de o baie în piscină la vila de lux pe care au câştigat-o, aşa că fără grijă pentru ce vor mânca sau unde vor dormi, aceştia au avut timp să se cunoască mai bine între ei. Singura care nu a părut să se integreze a fost Ioana Şulea, campioană la fitness, lucru remarcat repede de colegii săi. ”Nu pare să facă parte din echipă”, a spus Lola despre tânăra fostă Miss Bikini, care a stat mai mult retrasă şi a luat notiţe în jurnal. ”Eu de regulă am un regim alimentar strict, dar acum le combinăm, gustăm din toate şi la final am mai avut şi un tort care a pus capac”, s-a plâns Ioana. 

”Lemurii” s-au trezit în mijlocul unei petreceri de bun-venit în satul malgaş. ”La o vilă cu piscină puteam să mergem şi acasă, dar cred că aceasta este adevărata experienţă”, a spus Dorian Popa. Entuziasmul pentru traiul malgaş a mai pierit însă după ce vedetele au descoperit toaleta improvizată din bambus şi singurul robinet de apă, la care îşi face baie tot satul. ”Eu vreau şampon, balsam, apă caldă şi o baie cu bule”, a mărturisit Daniela Crudu, care nu a avut însă altă soluţie decât un ”duş” cu găleata, în faţa localnicilor curioşi care se adunaseră în jurul ei.

Cea care i-a ghidat pas cu pas a fost Vula, şefa tribului, în vârstă de 60 de ani, care s-a asigurat că, măcar în prima seară, ”Lemurii” vor avea cu ce să îşi pregătească masa, mai ales că aceştia au fost primii străini care au venit vreodată să locuiască în acest trib. ”Se vedea clar că toată lumea o venerează şi că nimeni nu îi iese din cuvânt”, a remarcat Dorian. La scurt timp însă, copiii din sat i-au acaparat pe cei şapte, aşa că a început o joacă generală. ”Când o să ajung acasă, o să îi dau mai multă libertate Carlei, copiii din Madagascar zburdă peste tot nu stă nimeni cu gura pe ei: Copiii aceştia erau pe burtă, cu gura în nisip şi nu aveau nicio problemă, noi ne facem griji şi dacă punem mâna pe pisică”, a spus Paula Chirilă, în timp ce Sorana i-a învăţat pe cei mici să cânte ”Podul de piatră”.
În acest timp, ”Cameleonii” au învăţat să aprecieze micile cadouri ale naturii din noua lor casă – insula pustie. Imediat, băieţii din echipa albastră s-au împărţit pentru a face rost de lemne de foc, şi-au făcut un adăpost din frunze şi au reuşit chiar să culeagă papaya şi nuci de cocos, cu ajutorul lui Mirel

Magol, grobetrotterul obişnuit din eventurile sale să fructifice astfel de daruri. După ce au reuşit să găsească şi cufărul cu orez, sare, apă şi un amnar care să îi ajute să aprindă focul, apoi au prins crabi, ”Cameleonii” au reuşit să încropească o cină îndestulată pentru resursele limitate din pustietate.
A doua zi de dimineaţă însă, după o noapte dormită pe scânduri sau pe nisip, ”Cameleonii” şi ”Lemurii” au început să îşi caute din nou mâncare, în timp ce la vilă, un prim conflict a izbucnit între Nelly şi fotbalistul Daniel Chiriţă, după ce acesta ar fi lăsat să se înţeleagă că ar considera-o pe aceasta veriga slabă a echipei. Pe drum spre prima probă de ”Nominalizare”, echipele au început să se încurajeze şi să încerce să îşi facă o strategie, în timp ce în echipa albastră a apărut deja şi prima autopropunere – supărată pe iubitul ei şi pe faptul că nu acesta nu manifestă încredere în ea, Gabi a dat primele semne că ar ceda. ”Am senzaţia că îl ţin pe loc din ce vrea să facă şi cred că s-ar descurca mai bine aşa. La fiecare probă la care am vrut să intru, am fost dată înapoi şi au preferat să intre din nou alte fete”, s-a plâns aceasta.

Primul joc a presupus ca timp de zece runde, membri ai celor trei echipe să găsească într-o grămadă de perne una care să aibă imprimat un desen arătat la începutul cursei de prezentatorul Octavian Strunilă. Lupta s-a dovedit cu adevărat aprigă şi încă din prima rundă Sorana a fost aruncată cu capul în nisip de Lola Crudu, Roxana Chiperi a fost pusă la pământ de Ionuţ Iftimoaie, iar la scurt timp, Dorian Popa a avut parte de cea mai gravă accidentare a jocului. ”I-a fugit genunchiul şi se vedea cum se mişcă osul”, a povestit îngrozită Sorana.
În aceste condiţii, ”Lemurii” au fost nevoiţi să continue concursul cu un om în minus, dar chiar şi aşa au reuşit să îşi atingă scopul propus: să câştige proba şi să evite să fie nevoiţi să nominalizeze un om. ”A fost măcel! Parcă era bătălia de la Mărăşeşti!”, a povestit apoi Daniela Crudu.  Abia la finalul probei, Dorian a acceptat să fie ridicat pe targă şi dus la ambulanţă.
Cum se vor descurca cele trei triburi şi ce se va întâmpla cu Dorian Popa, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

În continuare, triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi.

Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.
Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.