Dorian Popa, apariţie la Roata norocului

De: Nicoleta Nicolae / 23.08.2015, 15:00
Dorian Popa, apariţie la Roata norocului
Dorian Popa s-a alaturat si el vedetelor care participa la „Roata Norocului” pentru a ajuta, prin premiile castigate, copii aflati in dificultate. Vedeta a fost alaturi de Ana-Maria Barnoschi si de Bursucu’ pe platourile de filmare ale show-ului al carui nou sezon incepe duminica, 23 august, la ora 20:00.

Dorian a venit la filmari insotit de iubita lui, Claudia Iosif, care a trait la maximum, din culise, emotiile de la „Roata Norocului” si l-a sustinut cu aplauze in momentul in care acesta a cantat alaturi de band-ul emisiunii – Iulia Dumitrache si  Hot Play.

Artistul se va lupta cu vocalele si consoanele pentru a aduce zambetul pe buze micutului Andrei, care la doar 5 ani deja a cunoscut suferinta. Pana in momentul de fata, Andrei a suferit 15 interventii chirurgicale la ambele picioare, iar calvarul nu s-a terminat. Din cauza unor probleme de sanatate, mama lui Andrei este in imposibilitatea de a-si gasi un loc de munca.

Sunt profund emotionat de puterea lui Andrei de a trece prin atatea necazuri. Sunt aici sa-l ajut! Tineti-mi pumnii ca norocul sa fie de partea mea!”, a spus Dorian Popa.

Indiferent de castigurile de la “Roata Norocului”, copiii pentru care joaca vedetele vor beneficia o bursa de educatie oferita de Scoala si Gradinita Romano-Finladeza.  In cadrul campaniei ”Salvator de viitor”, initiate de Scoala si Gradinita Romano-Finlandeza, alaturi de Kanal D si Habitat for Humanity Romania,  putem ajuta impreuna mai multi copii care se confrunta cu dificultati financiare si care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a-si construi un viitor frumos. Impreuna, putem construi un nou centru in care copii din familii sarace vor beneficia de un program educational complet, masa si supraveghere constanta in cazurile in care familiile acestor copii au nevoi speciale. Cu un sms la 8838, in valoare de 2 euro, putem  face acest lucru posibil!