Dorian Popa are o relație cu fiica lui Mircea Baniciu

Apropo.ro / 05.02.2014, 17:00
Dorian Popa are o relație cu fiica lui Mircea Baniciu
Ana Baniciu și Dorian Popa s-au întâlnit pe platourile de filmare și s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Dorian Popa a frânt multe inimi, mai mult acum că fanele au aflat că se află într-o relație. Cu Ana, fiica artistului Mircea Baniciu, s-a întâlnit pe platourile de filmare de la „Pariu cu viața” și „O nouă viață”.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cei doi au început să filmeze împreună încă de la debutul serialului „Pariu cu viața”, însă Ana nu avea decât un rol episodic în serial.

Odată cu sezonul trei al producției personajul ei a devenit mult mai vizibil în poveste, astfel că a petrecut mult mai mult timp pe platourile de filmare. Deși se zvonea că ar avea o relație cu partenera de filmări, Dorian se iubea pe ascuns cu o altă colegă de pe platourile de filmare.

Cei doi au devenit mult mai apropiați anul trecut, când au filmat pentru serialul „O nouă viață, transmis acum de postul Acasă. De ziua Anei, pe 28 ianuarie, când a împlinit 21 de ani, Dorian i-a oferit un imens buchet de trandafiri roșii, 20 la număr și unul alb. Un adevărat romantic, pentru că i-a scris și mesajul „Te iubesc”. Petrec foarte mult timp împreună, însă e o relație la început„, a povestit o sursă din apropierea celor doi.

În culisele concertului LaLa Band, cei doi s-au giugiulit la final, iar la deschiderea Academiei de TV & Film by Ruxandra Ion, Ana i-a stat în preajmă lui Dorian, mai ales că acesta avea piciorul în gips, după ce s-a accidentat la munte.

Da, suntem împreună„, ne-a declarat Dorian. „Nu vrem însă să vorbim despre viața noastră privată„, a completat și Ana Baniciu.