Dorian Popa cântă pentru prima dată alături de mama sa

De: Nicoleta Nicolae / 18.05.2016, 11:59
Dorian Popa cântă pentru prima dată alături de mama sa
În ediţia specială “Next Star” Family de joi, 19 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, Dorian Popa cântă pentru prima dată alături de mama sa, soprana Luminiţa Popa. Mama lui Dorian predă, de 15 ani, canto clasic la Colegiul Naţional de Arte “Regina Maria” din Constanţa şi, vreme de alţi 15 ani, a fost solistă a Teatrului Liric din Constanţa.

„Momentul pe care l-am pregătit a însemnat foarte mult pentru mine, pentru că mereu m-am gândit cum va fi atunci când voi cânta cu mama mea. Pentru că am vrut să fie un moment special, am ales o piesă care se află la graniţa dintre muzica pop şi cea clasică, “Vivo per lei”, pe care am învăţat-o în timp ce mama o fredona prin casă, atunci când eram mic. Dacă am avut emoţii? (râde) Mama a avut emoţii mai mari decât ale mele! Asta şi din cauza faptului că nu a mai cântat niciodată la microfon. Ne-am ţinut de mână pe scenă, ne-am încurajat şi a ieşit totul foarte bine”, spune Dorian Popa.

În ediţia specială a show-ului “Next Star”, juraţii, dar şi alte vedete, vor urca pe scenă alături de membri ai familiei sau prieteni, pentru momente artistice în premieră. Alături de cine anume vor cânta ceilalţi juraţi – Alina Eremia, Pepe şi CRBL -, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, de la ora 20.30, numai la Antena 1.