Dorian Popa cu lacrimi în ochi: ,,Am căzut la pământ, nu mai puteam să rezist.”

De: Cristiana Trifu / 19.02.2018, 11:42
Dorian Popa cu lacrimi în ochi: ,,Am căzut la pământ, nu mai puteam să rezist.”
Luni seară, de la ora 20:00, pe Antena 1, începe o nouă ediţie a reality show-ului ,,Asia Express”. Până în acest moment, vedetele care au acceptat această provocare inedită s-au lovit de multe încercări în prima ţară în care au ajuns, Vietnam. Fiecare dintre cele 6 echipe rămase în cursă a dus o luptă continuă cu propria persoană, deoarece niciunul nu s-a aşteptat ca prima destinaţie să fie un test atât de dur. Competiţia, adrenalina continuă şi condiţiile extreme îi vor face, rând pe rând, să cedeze, iar Dorian Popa va afla în ediţia difuzatã lunea aceasta, ce presupune cel mai dur reality show

Cu lacrimi în ochi, vedeta se va prăbuşi în ochii colegilor săi de echipă, chiar în momentul în care va sosi la punctul de întâlnire.

Cântăreţul participă în acest show alături de mama sa, Luminiţa Popa, care pare să fie un coechipier de nădejde în fiecare probă. Competiţia devine din ce în ce mai grea, iar fiecare concurent îşi găseşte motivaţia pentru a ajunge cât mai aproape de finală. Din acest motiv, Dorian va decide să îi uşureze munca mamei sale, iar pentru a prinde avans în faţa celorlalţi îi va căra rucsacul pe timpul probelor următoare: ,, Am preferat să îmi îngreunez eu situaţia şi ea să fie mai rapidă. Împreună cântăreau în jur de 25 de kilograme”.

Probele fizice vor deveni astfel un test al limitelor, iar în ediţia de luni seară Dorian va trece prin cel mai dur moment din această competiţie. Aflat în inima munţilor din Vietnam, cot la cot cu alte două echipe, acesta va fi nevoit să urce un deal prin condiţii de ploaie torenţială către steagul ,,Asia Express”. Dar pentru că ordinea concurenţilor la punctul de sosire este extrem de importantă, concurenţii vor începe un adevărat maraton în care vor alerga nici mai mult, nici mai puţin de 8 kilometri. Pentru Dorian proba se dovedeşte a fi cu atât mai dificilă, din cauza rucsacurilor care îl vor îngreuna la fiecare pas, iar lipsa odihnei şi a hidratării îşi vor spune cuvântul. Vedeta se va prăbuşi în ochii tuturor, fiind la un pas de a-şi pierde cunoştinţa: ,,Acela a fost unul dintre cele mai delicate momente pentru mine. Am căzut la pământ pe trepte, pentru că efectiv nu mai puteam să rezist, chiar nu mai ţin minte cum am ajuns la linia de sosire “, a declarat acesta.

 

Tags: