Dorian Popa: ”Îmi doresc copii, dar mi-e frică”

De: Cristiana Trifu / 22.03.2018, 14:17
Dorian Popa: ”Îmi doresc copii, dar mi-e frică”
Dorian Popa îşi doreşte foarte mult să-şi întemeieze o familie frumoasă şi puternică.

Dorian Popa, unul dintre cei în vogă cântăreţi ai momentului, este gazdă pentru Andra Trandaş şi căţelul ei Billy în prima ediţie a emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Dorian Popa este un mare iubitor de animale şi este stăpânul a doi motani plini de personalitate. Deşi pisicile şi câinii nu-s nici pe departe cei mai buni perieteni, artistul a acceptat ca Andra şi Billy să vină în garsoniera lui, unde au vorbit pe larg despre animalele de companie, despre iubire şi familie.

Cu această ocazie, Dorian a mărturisit că propria experienţă de viaţă l-a marcat şi îşi doreşte foarte mult să-şi întemeieze o familie frumoasă şi puternică.

”Eu am crescut într-o familie care, pe parcurs, s-a destrămat şi, în timpul maturizării mele, am simţit nevoia de familie întreagă. Nu mi-aş fi dorit neapărat susţinere financiară sau chestii de genul ăsta, dar mi-a plăcut mereu ideea de familie întreagă.  Îmi doresc copii, dar mi-e frică. Am doar 29 de ani, abia îmi construiesc casa,  nu mă simt pregătit. Vreau să-mi întemeiez o familie a mea când voi fi sută la sută sigur. Eu cred că trebuie ca o familie să rămână unită până la sfârşit. Şi cred cu tărie că un copil trebuie să se bucure de o familie întreagă”, spune Dorian Popa.

Despre cum percepe singurătatea, despre felul cum a fost crescut, dar şi despre dragostea lui pentru animale, Dorian Popa vorbeşte în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.