Dorian Popa, impresionat de copiii lui Piticu’ la “Next Star”

Apropo.ro / 12.07.2018, 10:55
Dorian Popa, impresionat de copiii lui Piticu’ la “Next Star”
Talent, energie şi momente emoţionante, sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20.00, în cea de-a cincea ediţie a emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

Una dintre surprizele serii va fi oferită de copiii  Brothers Crew, trupa de dansatori coordonată de Piticu’. Cei şase tineri, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, vor deborda de energie şi vor pune în scenă un moment de street dance combinat cu hip-hop. Numărul lor îl va determina pe Dorian Popa să se ridice în picioare şi să danseze, dar şi pe ceilalţi doi juraţi, Pepe şi Lidia Buble, să le aprecieze îndelung coregrafia. “Sunt atât de buni încât cred că o să-i invit în următorul meu clip!”, spune Dorian. “Wow, wow, wow!”, reacţionează juratul Next Star, impresionat de momentul artistic.

“Dacă cineva de acasă sau din public a văzut vreodată filmuleţele alea super virale, cu puştii ăia din State care candidează la super concursuri şi dansează excepţional, voi sunteţi cel puţin la nivelul ăla!”, continuă Dorian, care nu stă pe gânduri şi le va face o propunere interesantă. “Scot piesă cu Shift şi se va numi “Hâtz”. Vreţi să dansaţi în clipul meu?”
Şi tinerii dansatori vor avea o surpriză pentru Dorian Popa. Ce i-au pregătit juratului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru.