Dorian Popa încearcă să rămână în cea mai bună formă pentru ”Ultimul Trib”: ”Cel mai teamă îmi este de accidentări”

De: Cristiana Trifu / 06.08.2018, 10:58
Dorian Popa încearcă să rămână în cea mai bună formă pentru ”Ultimul Trib”: ”Cel mai teamă îmi este de accidentări”
Cu grijă pentru o eventuală accidentare, dar cu un ochi după premiul cel mare, Dorian Popa se pregăteşte de luptă în ”Ultimul Trib”, în curând, la Antena 1. În cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, vor pleca în Madagascar alãturi de el Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.

”Este prima aventură sportivă în care mă înscriu! Mai sunt şase oameni, te poţi baza pe mai mulţi, se pot crea prietenii, abia aştept să văd ce se va întâmpla. Problemele principale nu sunt mâncarea, duşul şi odihna, ci telefonul, social media. O să fie o dezintoxicare, mai ales că m-am încărcat cu greutatea cotidiană a vieţii de Bucureşti, am nevoie să mă relaxez puţin şi ce să fie mai frumos decât să te „relaxezi” puţin şi să şi lupţi pentru un premiu de 100.000 de euro”, încearcă să se încurajeze Dorian.

”Cel mai teamă îmi este de accidentări, corpul fiind nehrănit, neodihnit, este mult mai predispus la accidentări. Motiv pentru care o să fiu mult mai atent cu încheieturile mele, cu întreg corpul pentru că nu mi-aş permite să stau pe dreapta câteva luni sau mai rău!”, mărturiseşte Dorian Popa.  
”Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase şi de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole şi de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă!
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.
”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porţie simplă de mâncare şi nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.
Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.