Dorian Popa lansează un nou single, “Trofeu”, alături de Eliza

De: Nicoleta Nicolae / 18.02.2015, 11:00
Dorian Popa lansează un nou single, “Trofeu”, alături de Eliza
Eliza şi Dorian Popa lansează o nouă piesă, “Trofeu”! Dacă Dorian nu mai are nevoie de nicio prezentare, despre Eliza se poate spune că este cea mai fresh apariţie feminină din industria muzicală românească.

“Muzica pe care o cânţi trebuie să te reprezinte, să fie o prelungire a personalităţii tale şi un mijloc de a împărtăşi cu cei din jur emoţia interioară şi trăirile personale. Nu poţi ajunge în inima ascultătorului decât dacă eşti tu, iar acesta este unul din motivele pentru care “Trofeu” mi-a plăcut de la prima audiţie. De asemnea, colaborarea cu Dorian Popa m-a bucurat foarte mult, iar replica lui muzicală pe piesă completează perfect povestea trofeului”, a spus Eliza.

 “Îmi place foarte mult piesa, are un mesaj puternic şi sper să ajungă rapid în topuri! Am lucrat excelent cu Eliza, ne-am distrat foarte bine la filmarile videoclipului”, a spus Dorian.

Piesa “Trofeu” este produsă de KAZIBO Music, compusă de Alex Pelin, Daniel Costache, Deaconu Dan Andrei si Ovidiu Baciu, iar videoclipul este regizat de Deaconu Dan Andrei si Daniel Costache.