Dorian Popa le face cadouri vecinilor săi din ”Ultimul Trib”, înainte de a pleca din Madagascar

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 10:10
Dorian Popa le face cadouri vecinilor săi din ”Ultimul Trib”, înainte de a pleca din Madagascar
După o accidentare care l-a forţat să iasă din competiţie, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”, Dorian Popa se întoarce în satul în care a locuit alături de echipa sa, pentru a-şi lua rămas-bun.

Într-un timp mai scurt decât şi-ar fi dorit, Dorian Popa s-a ataşat foarte mult nu doar de colegii săi ”Lemuri”, ci şi de vecinii din satul malgaş în care a locuit. Ca urmare, Dorian nu a vrut să plece din Madagascar înainte de a-i vedea şi de a le face mici cadouri atât colegilor săi, cât şi sătenilor care i-au primit cu atâta căldură în tribul lor.

”Mai mult decât durerea fizică, mă apăsa gândul că nu mai pot fi în concurs. M-am ataşat repede de echipă şi sigur că ar fi urmat multe momente frumoase. Nici nu vreau să mă mai gândesc la faptul că nu mai pot, îmi rupe sufletul”, a mărturisit Dorian. Cum l-au încurajat colegii săi şi cum au reacţionat localnicii la vestea că Dorian va pleca acasă, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.