Dorian Popa, pentru a patra oară în juriu, la “Next Star

Apropo.ro / 30.05.2018, 11:53
Dorian Popa, pentru a patra oară în juriu, la “Next Star
Dorian Popa va face parte din juriul show-ului “Next Star”, care va începe, în curând, la Antena 1. În cel de-al nouălea sezon, Dorian Popa va juriza alături de Lidia Buble şi Pepe copiii talentaţi care vor urca pe scena show-ului prezentat de Dan Negru. El se află pentru a patra oară în această postură.

“Pentru mine, “Next Star” a fost, este şi va fi proiectul meu de suflet şi îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru că am şansa să fac parte din acest proiect. Am fost extrem de încântat când am aflat că reîncepem filmările. Aşadar, aşteptăm pe scena show-ului cei mai talentaţi copilaşi şi îi sfătuim pe părinţi să nu-i ţină pe copii acasă, dacă aceştia sunt talentaţi şi vor să vină pe scena de la “Next Star”.

De asemenea, abia aştept să-l revăd pe Dan Negru, alături de cei mai talentaţi copii ai României şi îmi doresc să văd cu ce noutăţi va veni acest sezon. Căci vor fi foarte multe surprize pentru telespectatorii noştri”, spune Dorian Popa.
Cel de-al nouălea sezon “Next Star” se anunţă unul spectaculos. Copii senzaţionali, copii cu talente inedite, dar şi cu poveşti impresionante vor urca pe scena emisiunii prezentate de Dan Negru. Cine sunt aceştia, telespectatorii vor vedea, în curând, numai la Antena 1.