Dorian Popa, probleme cu autorităţile din Vietnam. Ce s-a întâmplat?

De: Cristiana Trifu / 22.11.2017, 13:36
Dorian Popa, probleme cu autorităţile din Vietnam. Ce s-a întâmplat?
Cele şapte cupluri de vedete care au început aventura vieţii lor filmează în aceste momente show-ul care va începe pe Antena 1 din primăvara anului 2018, Asia Espress. Aflaţi pe teritoriu asiatic, cei care se întrec într-o cursă a imprevizibilului şi rezistenţei se confruntă cu diferenţe culturale ce îi scot din zona de confort. De la un trafic haotic, la un mic dejun uşor atipic sau la interacţiunea cu localnici care nu cunosc extrem de bine limba engleză, vedetele par că au de depăşit la fiecare pas o altă provocare. Mai mult decât atât, regulile ţărilor ce găzduiesc primele etape ale show-ului sunt foarte stricte, iar ce se aplică în ţara noastră nu este deloc valabil şi peste hotare.

 

Dorian Popa, una dintre vedetele care participă în show-ul de aventură Asia Express, difuzat în primăvara anului 2018 la Antena 1, auzise câte ceva despre regulile din Vietnam, despre faptul că sunt o ţară comunistă şi unele lucruri nu sunt permise. Însă se aştepta ca unele dintre ele să fie legende. A trăit însă pe propria piele pericolul de a te afla într-o ţară atât de diferită. Aflat în aeroport, chiar în momentul în care a aterizat, acesta a început să facă un live pe Facebook, cum obişnuieşte să facă în mod constant pentru a-şi ţine fanii la curent cu evenimentele din viaţa. Nu mică i-a fost surpriza când un poliţist s-a apropiat de el şi nu doar că l-a rugat să nu mai filmeze, a vrut să şteragă personal din telefonului lui Dorian tot ceea ce acesta filmase în aerport. 

În Vietnam este interzis să filmezi în înstituţii publice fără autorizaţie, indiferent că este vorba de un live pe Facebook sau un video pentru Instagram. Regulile asiaticilor le vor da mari bătăi de cap concurenţilor de la Asia Express, iar aventura prin cele patru ţări se va trăi cu adevărat la cote maxime.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.