Dorian Popa şi mamişor fac echipă în bucătăria ,,Chefi la cuţite”

De: Cristiana Trifu / 14.05.2018, 13:35
Dorian Popa şi mamişor fac echipă în bucătăria ,,Chefi la cuţite”
Chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu vor avea parte de multe surprize în ediţia din această seară. Ca de obicei, etapa jurizărilor pe nevăzute le va da juraţilor ocazia să ghicească ce personaj s-ar putea ascunde în spatele farfuriilor din faţa lor, dar nici pentru o secundă nu se vor gândi că Dorian Popa şi mama sa vor sta în spatele unui preparat inedit. Din “Asia Express”, cei doi vor ajunge la „Chefi la cuţite”, cu dorinţa de a-şi dovedi talentul şi la bancul de lucru, iar de la 20:00, telespectatorii vor putea afla dacă echipa <>, aşa cum îşi spun ei, este la fel de competitivă şi în bucătărie.

,,Experienţa din bucătăria > a fost la fel de frumoasă ca cea din Asia. Ne gândeam că va fi un moment distractiv şi că ne vom juca împreună fix ca în bucătăria noastră, numai că atmosfera la de bancul de lucru poate fi la fel de tensionată ca într-o cursă. A fost o presiune uriaşă, dat faptului că totul era contratimp, fix ca misiunile pe care le-am avut de îndeplinit în Asia, iar timpul…foarte scurt. Dar ne-am mobilizat, ne-am simţit excelent şi le mulţumim celor trei chefi care au jurizat o farfurie cu un plating… special. Despre ce este vorba, şi dacă am luat sau nu cuţitele, veţi vedea disearã!”, a declarat artistul. Şi mama sa a tratat cu acelaşi entuziasm această provocare culinară: “Pot să spun că am avut mari emoţii. Una este să fii în bucătăria ta şi să nu te vadă nimeni, alta să fii presat de timp. ”

Şi pentru că cel de-al cincelea sezon al emisiunii este construit în jurul poveştilor trăite de concurenţii, cei doi vor vorbi în exclusivitate cu cei trei juraţi despre cea mai dură aventură la care au luat parte împreună. Pentru amândoi, ,,Asia Express” a fost un proiect unic, ce i-a provocat zi de zi să îşi testeze limitele şi să iasă din zona de confort. Tocmai de aceea, cei doi au acceptat provocarea ,,Chefi la cuţite”, convinşi fiind de faptul că pot face o figură bună şi într-un show culinar, din moment ce au reuşit să supravieţuiască maratonului Asiatic, cu doar 1 Euro pe zi: ,,Mi-a zis să mă pregătesc, pentru că mergem să le gătim chefilor! Ce nu fac eu pentru Dorian?!”, a declarat mama artistului.

Cei doi le vor împărtăşi juraţilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu cele mai inedite detalii din experienţa pe care au trăit-o şi vor vorbi despre ,,deliciile” asiaticilor pe care au fost nevoiţi să le mănânce, sau chiar să le gătească. Balutul, oul fertilizat cu un embrion aproape dezvoltat în interior care i-a făcut pe chefi să iasă din platou sau carnea de şarpe pe grill au fost doar două dintre preparatele bizare încercate la ,,Asia Express”.
Cu ce farfurie îi vor impresiona cei doi pe juraţi şi ce ingrediente speciale vor include aceştia în reţeta lor, telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară de la ora 20:00, într-o nouă ediţie de poveste a emisiunii “Chefi la cuţite”!