Dorian Popa ştie cum să ardă caloriile: „O băutură făcută după reţeta lui Arnold Schwarzenegger”

De: Cătălina Matei / 01.02.2017, 10:20
Dorian Popa ştie cum să ardă caloriile:
Ruby, Dorian Popa şi Cătălin Moroşanu vin miercuri, 1 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, într-o ediţie cu tema „Pufoşi versus Sportivi”, prezentată de Dan Negru. Cei trei vor fi reprezentanţii sportivilor şi se vor confrunta pe teme de cultură generală cu 49 de persoane “pufoase”, în frunte cu Blonda supremă.

Cu această ocazie, Cătălin Moroşanu va face o demonstraţie prin care va încerca să-i convingă pe cei din platou să nu mai consume băuturi carbogazoase, în timp ce Dorian Popa va prepara, ajutat de Ruby, o băutură care oferă energie şi ajută la arderea caloriilor. “Este vorba despre o băutură făcută după o reţetă recomandată de Arnold Schwarzenegger”, spune Dorian. Ce ingrediente va folosi el pentru prepararea acesteia, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri seara.

În aceeaşi ediţie, Dorian le va învăţa pe doamnele din tabăra adversă ce tip de mişcare pot face la birou ca să slăbească, în cazul în care n-au timp să meargă la sală, şi va juca mima cu Ruby, în timp ce Moroşanu va trebui să ghicească ce mişcări de dansuri execută cei doi.

Dacă echipa sportivilor, formată din Ruby, Dorian Popa şi Cătălin Moroşanu, va reuşi să câştige în lupta cu echipa pufoşilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 1 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru.