Dorian se „împrieteneşte” cu un piton de 4 metri

De: Cătălina Matei / 07.12.2016, 10:49
Dorian se „împrieteneşte” cu un piton de 4 metri
Dorian Popa susţine proba curajului în Finala de popularitate a show-ului “Next Star” de joi, 8 decembrie, de la ora 20.30, când va accepta să fie ţintă vie pe un panou de lemn în care se vor arunca mai multe cuţite, la momentul de circ pregătit de Loren, una dintre concurente.

 “Mamă, te iubesc! Doamne-ajută!”, spune el, după ce este legat la ochi, iar primul cuţit urmează să fie aruncat spre el. Cum va face Dorian faţă momentului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joia aceasta.

Tot atunci, curajosul jurat se va “împrieteni” cu un piton albinos de patru metri, pe care Loren îl va aduce pe scenă, în cadrul numărului său. După ce îl va mângâia, Dorian îşi va pune pitonul pe umeri, spre disperarea Alinei Eremia care, văzându-l că se îndreaptă spre ea, fuge de la masa juriului. “Să nu îndrăzniţi să-l puneţi pe mine, că ies din platou!”, ameninţă ea, în timp ce Dorian o urmăreşte cu şarpele pe umeri.

Cum se va încheia acest episod, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 8 decembrie, de la ora 20.30, în Finala de popularitate a show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru.