Dorina şi Marian Nistor, despre povestea lor de iubire şi regretele pe care le au

Apropo.ro / 25.07.2018, 11:38
Dorina şi Marian Nistor, despre povestea lor de iubire şi regretele pe care le au
Dorina şi Marian Nistor sunt împreună de mai bine de douăzeci de ani şi se consideră suflete pereche. Ei vin astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, emisiunea prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1, să-şi împărtăşească povestea de viaţă.

Dorina mărturiseşte că în cazul ei a fost dragoste la prima vedere, fiind cucerită imediat de zâmbetul lui Marian. Însă relaţia lor a debutat abia la zece ani după prima lor întâlnire.

Cererea în căsătorie a împlinit-o pe Dorina. Îşi dorea să devină doamna Nistor, dar aştepta să facă el primul pas. A cerut-o într-o seară, în timp ce aceasta călca, a venit şi i-a spus că a doua zi merg la starea civilă.
Dorina şi-a dorit foarte mult să devină mamă, dar i s-a părut că la 37 de ani este prea bătrână pentru a avea un copil. Şi Marian simţea la fel, aşa că au renunţat la idee.
Cei doi spun despre ei că nu reuşesc să stea despărţiţi şi dorm ţinându-se de mână. Cel mai mult au stat despărţiţi trei zile, timp în care Marian trebuia să compună, doar că au „înroşit” telefoanele.

Despre regretele vieţii lor, dar şi despre cum au reuşit să treacă peste probleme şi sentimentele de gelozie, cei doi vorbesc de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”.
Tot astăzi, Mirela Vaida îi va avea invitaţi în platou pe Roxana şi Victor Schwartz. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu şase ani, chiar într-un studio Antena 1. Se pare că şi în cazul lor a fost dragoste la prima vedere, pentru că la a treia întâlnire, Victor deja a cerut-o de soţie.
Cei doi au întâmpinat mari dificultăţi până să reuşească să aibă un copil, iar Roxana intrase în depresie. Despre cum au reuşit să facă faţă problemelor şi cum e viaţa lor în prezent, Victor şi Roxana vorbesc astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”.