Dorinel Munteanu ii ameninta pe dinamovisti

Apropo.ro / 29.10.2008, 10:06
Dorinel Munteanu ii ameninta pe dinamovisti
Dorinel nu se sperie de programul de foc pe care il are Steaua in perioada urmatoare si anunta ca prima sa victima va fi Dinamo.

Dorinel Munteanu nu se sperie de programul de foc pe care il are Steaua in perioada urmatoare si anunta ca prima sa victima va fi Dinamo.

"Neamtul" cunoaste foarte bine echipa "cainilor" de pe vremea cand pregatea pe FC Vaslui, cand a reusit sa obtina 6 puncte din cele doua partide contra alb-rosilor.

"Cu Dinamo ne asteapta un meci greu, dar ne pregatim sa castigam. Am luat in calcul cand am venit la Steaua si programul dificil, insa nu ma inspaimanta acest lucru, am incredere in echipa. Cu prima oportunitate, echipa va avea alt moral. Meciul de sambata este foarte important pentru campionat, sunt 6 puncte diferenta fata de Dinamo si cu o victorie am intra din nou in carti, dar nu e decisiv. Important e cum jucam noi, aceasta e principala mea preocupare si sper sa ne revenim. I-am ars cu Vasluiul anul trecut pe dinamovisti, o sa-i bat si acum, cand sunt la Steaua”. anunta Dorinel Munteanu in Libertatea.

Derby-ul etapei a XIII-a a Ligii I dintre Dinamo si Steaua se va disputa sambata, de la ora 21:00 pe stadionul din Stefan cel Mare.

Preturile biletelor pentru derby-ul Dinamo Steaua sunt cuprinse intre 10 si 100 de lei.

Spune aici daca tu crezi ca Steaua se va impune in fata lui Dinamo

Imagine: Mediafax Foto

Â