Dorinel Munteanu îl critica pe Mutu

Apropo.ro / 07.09.2004, 09:53
Dorinel Munteanu îl critica pe Mutu
Fostul internațional Dorinel Munteanu a declarat, luni, la sosirea echipei Steaua din turneul din Italia, ca "este nepermis ceea ce s-a întîmplat" înaintea meciului România - Macedonia (scor 2-1), cînd trei jucatori din lotul național au petrecut într-un bar din Craiova. "Nu

Fostul internațional Dorinel Munteanu a declarat, luni, la sosirea echipei Steaua din turneul din Italia, ca „este nepermis ceea ce s-a întîmplat” înaintea meciului România – Macedonia (scor 2-1), cînd trei jucatori din lotul național au petrecut într-un bar din Craiova.

„Nu sînt în masura sa critic, dar pot spune ca este nepermis ceea ce s-a întîmplat. Antrenorii și staff-ul federației sînt cei care ar trebui sa ia masuri. Daca se vor lua. N-ar trebui sa existe asemenea acte de indisciplina”, a declarat Dorinel Munteanu, care a lasat sa se înțeleaga ca golul marcat nu-i scuza lui Mutu atitudinea de dinaintea meciului. El a adaugat ca pe vremea cînd evolua la echipa naționala jucatorii nu fugeau din cantonament.

În cadrul unei emisiuni a unui post TV local, cîțiva telespectatori au intervenit în direct, afirmînd ca jucatorii Adrian Mutu, Bogdan Lobonț și Adrian Neaga au stat, în noaptea de joi spre vineri, pîna la ora 6.00 dimineața, într-un club cu program de striptease din Craiova, deși echipa se afla în cantonament pentru meciul cu Macedonia. Sîmbata, dupa meci, cei trei jucatori au refuzat sa comenteze aceste informații.

Munteanu a mai spus ca victoria tricolorilor din partida cu Macedonia este foarte importanta, indiferent cum a fost obținuta, pentru ca a adus puncte în clasament.

Jucatorul stelist s-a declarat nemulțumit atît de jocul echipei sale, cît și de rezultatul meciului amical disptuat, sîmbata, în Italia, în compania formației Catania, din Serie B, încheiat cu scorul de 0-0. „Nu sîntem prea mulțumiți de joc și de rezultat, dar ne-au lipsit foarte mulți jucatori. Catania nu este o echipa slaba, chiar daca evolueaza în Serie B. A fost un test util”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Din delegația echipei Steaua care s-a întors din stagiu de pregatire efectuat în regiunea Catania au lipsit antrenorul principal Walter Zenga și secundul Massimo Perdazzini, care vor sosi în țara marți.

Mediafax