Dorinel Munteanu, mulțumit de remiza cu Poli Timișoara

Apropo.ro / 09.04.2006, 14:19
Dorinel Munteanu, mulțumit de remiza cu Poli Timișoara
Antrenorul-jucator al echipei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, s-a declarat mulțumit de remiza obținuta, sâmbata, în meciul din deplasare cu Poli Timișoara, scor 2-2, în etapa a XXI-a a Diviziei A, deși susține ca unii dintre jucatorii sai nu și-au respectat

Antrenorul-jucator al echipei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, s-a declarat mulțumit de remiza obținuta, sâmbata, în meciul din deplasare cu Poli Timișoara, scor 2-2, în etapa a XXI-a a Diviziei A, deși susține ca unii dintre jucatorii sai nu și-au respectat sarcinile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„În prima repriza echipa mea a facut un joc foarte bun. Nu am lasat timp și spațiu adversarului. La final sunt mulțumit cu acest punct, pentru ca pâna la urma puteam pierde. Dar, daca ar fi dupa prima repriza, nu aș fi fost mulțumit”, a afirmat Munteanu.

Internaționalul român a criticat evoluția jucatorilor sai în partea a doua a meciului de la Timișoara, afirmând ca va avea o discuție cu ei la întoarcerea la Cluj. „În a doua parte l-am invitat pe adversar sa atace, am lasat spații mari. Cred ca și Poli și CFR s-au ridicat la nivelul așteptarilor. M-au surprins negativ jucatorii mei care au intrat și carora le-am dat șansa sa joace. Nu s-au achitat de sarcini”, a comentat antrenorul-jucator al formației clujene.

Dorinel Munteanu a precizat ca a parasit terenul de joc în minutul 19 din cauza unor probleme musculare. „Cred ca am facut o contractura, de aceea am ieșit. Voi face un control medical zilele urmatoare pentru a vedea daca mai joc”, a spus Munteanu.

Comentând presupusa rivalitate dintre el și Gheorghe Hagi, Munteanu a spus: „Nu am absolut nimic cu Gica, nici el nu are nimic cu mine. Nu este nici un fel de rautate între mine și Gica”.

Mediafax