Doroftei boxeaza pentru titlul mondial

Apropo.ro / 21.11.2001, 02:51
Doroftei boxeaza pentru titlul mondial
Fotbal intern: "Calauze pentru Europa" Fotbal extern: "Nasul" englezilor Alte sporturi: Gyongyossy nu vrea alta federatie Leonard Doroftei, va disputa, pe data de 5 ianuarie, la San Antonio (Texas), un meci contînd pentru titlul mondial la categoria ușoara, în


Fotbal intern: „Calauze pentru Europa”

Fotbal extern: „Nasul” englezilor

Alte sporturi: Gyongyossy nu vrea alta federatie



Leonard Doroftei, va disputa, pe data de 5 ianuarie, la San Antonio (Texas), un meci contînd pentru titlul mondial la categoria ușoara, în versiunea WBA, cu argentinianul Raul Balbi, informeaza site-ul „www.fightnews.com”.

Doroftei și Balbi, deținatorul titlului mondial, vor boxa în cadrul unei gale organizate de postul de televiziune prin cablu HBO și intitulate „Boxing after Dark”. Unul dintre organizatorii acestui eveniment, Lou DiBella, a afirmat ca gala de la San Antonio, a carei deviza este „Barbați adevarați, lupte adevarate”, cuprinde un meci de la categoria mijlocie, între Micky Ward și Jesse James Leija, cîștigatorul acestei partide urmînd sa-l întîlneasca pe Kostya Tszyu. Pugiliștii Jose Navarro, Ricardo Williams și Jermaine Taylor vor evolua în cadrul galei de pe 5 ianuarie în meciuri care nu vor fi televizate.

Site-ul citat menționeaza ca Doroftei nu a suferit nici o înfrîngere pe parcursul carierei sale de pugilist profesionist, palmaresul sau incluzînd 19 victorii, dintre care 7 prin K.O. Balbi a înregistrat, dupa trecerea la profesionism, 48 de victorii (33 prin K.O.), patru înfrîngeri și un rezultat de egalitate.
Sursa:www.mediafax.ro