Doru Octavian Dumitru a fost din nou One Man Show

Apropo.ro / 17.03.2008, 17:27
Doru Octavian Dumitru a fost din nou One Man Show
Intr-o sala mai plina decat la alte spectacole anuntate cu mult fast, Doru Octavian Dumitru si-a inceput spectacolul fara intarziere.

Intr-o sala mai plina decat la alte spectacole anuntate cu mult fast, Doru Octavian Dumitru si-a inceput spectacolul fara pic de intarziere (si da, pentru organizatorii din Romania asta este o performanta).

Chiar daca tema initiala – "soptitoru de pacate" – s-a pierdut de-a lungul spectacolului (asa s-a simtit), DOD a reusit sa mentina zambetul pe buze celor prezenti timp de mai bine de doua ore.

Reactia publicului a dovedit inca o data ca DOD isi face meseria bine. Nu este atat de usor sa tii (sau sa mentii) interactivitatea cu publicul un spectacol intreg. Aplauze peste aplauze, rasete, toate din cauza glumelor artistului, de la inceput pana la sfarsit. Fiecare dintre cei prezenti murmura si afirma vorbele lui DOD, semn ca fiecare se regasea in ipostazele prezentate.

Trupa de acrobatie DOD a fost bine primita la scena, mai ales ca munca si talentul acrobatilor s-au simtit in fiecare din reprezentatii. Haioase ca de fiecare data au fost costumatiile lui DOD, care te imbie spre veselie tocmai datorita paletei coloristice diverse.

Doru Octavian Dumitru a indemnat publicul la sfarsitul spectacolului sa rada cat mai mult. De ce? "Pentru ca asa va sta bine", a adaugat artistul.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!