Doru Roman, soţul Simonei Catrina, vine la ”Totul pentru dragoste”, la un an de la moartea jurnalistei

De: Cristiana Trifu / 15.03.2018, 15:20
Doru Roman, soţul Simonei Catrina, vine la ”Totul pentru dragoste”, la un an de la moartea jurnalistei
Doru Roman, soţul jurnalistei şi scriitoarei Simona Catrina, cea care s-a stins din viaţă în urmă cu un an, după o luptă crâncenă cu cancerul, vine astăzi, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Îndrăgita scriitoare Simona Catrina a trecut printr-o suferinţă cumplită. Fusese diagnosticată cu cancer şi făcuse o dublă mastectomie, avea ciroză şi făcea tratament periodic la Fundeni, avea diabet, dar ţinea regim şi totul părea să meargă spre bine.

Destinul a fost însă unul crunt şi, la data de 3 martie 2017, Simona s-a stins din viaţă, pe un pat de spital, după ce cu o zi înainte inima ei, care, de altfel, părea sănătoasă la ultimele analize, n-a mai vrut să mai bată. A făcut un stop cardiac în somn. Soţul ei era lângă ea. El a resuscitat-o, a chemat salvarea, de fapt mai multe salvări, pentru că prima maşină sosită la faţa locului nu era prevăzută cu medic şi trusă de defibrilare.  A fost dusă la spital după ce a fost resuscitată cu şocuri electrice. Acolo, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Corpul său firav şi chinuit de boli nu a făcut faţă unui stop cardiac.

După decesul Simonei, Doru s-a prăbuşit. A căutat metode pentru a lupta cu singurătatea, dar nu a găsit. Mai mult decât atât, Doru respinge orice apropiere de o altă femeie, nu caută o companie, pentru că nimeni nu ar putea să o înlocuiască. A rămas doar el şi Moşmondelul, căţelul pe care Simona îl adora. Datorită lui şi a unor prieteni buni, Doru a reuşit să nu se mai simtă singur.
Acum, la un an după tragedie, Doru Roman a decis să-şi deschidă sufletul şi să vorbească în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”.

”Despre Simona, după un an de la… Am văzut formatul emisiunii şi îmi place. E mai mult o emisiune educativă în care oameni obişnuiţi povestesc anumite experienţe prin care au trecut şi de la care alţii aflaţi în situaţii asemănătoare pot învăţa ceva”, spune Doru Roman.
Despre cum a supravieţuit pierderii şi suferinţei incredibile, dar şi despre cum e viaţa sa acum, Doru Roman povesteşte, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida la Antena1.