Doua blonde si doi baieti=Class

Apropo.ro / 04.02.2002, 16:58
Doua blonde si doi baieti=Class
Blondul e la putere. Trupa Class a cooptat o voce blonda (un pic mai inchis, dar tot blond). Dupa trei saptamini de auditii, Mihaela, Vlad si Florin au ales-o pe Anca Badiu. "Intr-o zi, m-a sunat Mihai de la B Brothers si mi-a spus ca sora lui a venit din Italia si ar vrea sa cinte

Blondul e la putere. Trupa Class a cooptat o voce blonda (un pic mai inchis, dar tot blond). Dupa trei saptamini de auditii, Mihaela, Vlad si Florin au ales-o pe Anca Badiu. „Intr-o zi, m-a sunat Mihai de la B Brothers si mi-a spus ca sora lui a venit din Italia si ar vrea sa cinte cu noi”, povesteste Mihaela.

Anca a cintat foarte bine, dar nu a primit raspunsul pe loc, pentru ca mai erau programate si alte fete la auditie. Dupa doua zile, au chemat-o din nou, dar de data asta au fost de fata si Misu Cernea si Joe d’Alvare.

„Vocea a fost atuul ei. Tata chiar a acompaniat-o la tobe si Anca s-a descurcat foarte bine. Se vede ca are experienta de scena, deoarece a cintat in cor, la Canale 5 din Italia”, mai spune Mihaela. Din 14 februarie, Class, refacut cu Anca, pleaca deja in turneu prin tara.

SURSA : PROTV MAGAZIN

Tags: