Două capre fac surfing în California (Video)

De: Gabriela Voicu / 13.07.2012, 16:30
Două capre fac surfing în California (Video)
Două capre au facut senzație pe o plajă din California, SUA, după ce s-au cățarat pe o placă de surf și s-au plimbat în tandem, printre valuri.

Trecătorii de pe o plajă din California au fost șocați să vadă două capre albe pe o placă de surf, printre valurile din San Diego.

Cele două capre se numesc Pismo și Goatee, a doua fiind mai în vârstă decât prima, și îi aparțin lui Dana McGregor.

Inițial, McGregor a luat-o pe Goatee la locuința sa pentru a-l scăpa de stejarul otrăvitor de pe proprietate și intenționa să o gătească înainte de a primi vizita unor prieteni din Africa.

Între timp, însă, bărbatul s-a atașat de Goatee și a renunțat la ideea de a-i lua viața. Mai mult, bărbatul a început să o ia cu el peste tot, inclusiv pe plajă.

Așa i-a venit ideea de a-și lăsa capra să facă surfing, iar după nașterea lui Pismo el a vrut să vadă dacă ambele capre se pot plimba în tandem, cu aceeași placă de surf.

Rezultatul este hilar! Un surfer de 22 de ani care a văzut cele două capre în apă a spus că nu a mai avut parte de o astfel de „întâlnire” și că este cel mai ciudat și haios lucru pe care l-a văzut vreodată pe plajă.