Două categorii de bilete la show-ul Anneke Van Giersbergen şi Arjen din Hard Rock Café – sold out

De: Nicoleta Nicolae / 12.02.2015, 13:33
Două categorii de bilete la show-ul Anneke Van Giersbergen şi Arjen din Hard Rock Café - sold out
Fosta solistă The Gathering, Anneke Van Giersbergen, alături de mintea din spatele Ayreon, Arjen Lucassen, vor cânta la Bucureşti pe 19 februarie 2015, la Hard Rock Café, în cadrul unui show din turneul “The Gentle Storm Acoustic” oferit de METALHEAD.

Biletele cu loc s-au epuizat dar mai găsiţi la vânzare bilete fără loc pe www.iabilet.ro şi pe www.eventim.ro (doar bilete fără loc) şi în reţelele iaBilet şi Eventim.

Turneul vine în pregătirea albumului pe care cei doi urmează să-l scoată împreună, album ce va fi lansat pe 23 martie 2015 şi care va purta numele de “The Diary”.

Albumul va fi o producţie epică pe măsura numelui Ayeron şi va avea două CD-uri, primul cu variantele metal ale pieselor iar al doilea plin cu aranjamente mai domoale. Se zvoneşte că Anneke va reveni în spatele chitarii electrice iar vocea va reaminti de Mandylion, albumul mult apreciat de la The Gathering.

Anneke vine la Bucureşti cu câteva luni înainte de apariţia la festivalul Metalhead Meeting 2015 cu THE SIRENS, festival unde va împărţi scena cu trupe precum Amorphis, Bloodbath, Turisas, Cargo, Lacrimas Profundere, Primordial, Triptykon sau Antimatter, ca să enumaram doar câteva din cele 30 de trupe din cele 4 zile de festival.

Anneke a declarat: „Sunt foarte fericită ca Arjen a fost de acord să mi se alăture în aceste showuri acustice. Voi cânta un set solo iar la jumătatea showului Arjen mă va însoţi pe scenă. Vom cânta şi nişte melodii clasice Ayreon împreună alături de multe altele în premieră de pe următorul album. Va fi o oportunitate unică să ne vedeţi cântând împreună şi abia aştept să împart scena cu Arjen”.

Biletele pentru concertul “The Gentle Storm” de pe 19 februarie de la Hard Rock Café pot fi găsite pe www.iabilet.ro şi www.eventim.ro (fără loc) şi în reţeaua iaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour din toată ţara dar şi la Hard Rock Café)  şi în reţeaua Eventim (Mag. Vodafone, Domo, Germanos, Orange, Carturesti, Sala Palatului etc..) la următoarele preturi:

–    45 de lei fără loc
–    45 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători) – EPUIZATE
–    65 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei – EPUIZATE

În ziua concertului biletele vor costa 50 de lei.

Facebook Event: www.facebook.com/events/814977611895680/

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

Pe iaBilet.ro poţi comanda bilete plătind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poţi comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier în 24 de ore oriunde în ţară.

Cumpărarea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat şi rezervarea la masa aşa că nu mai e nevoie să suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri.