Două exerciții pentru un abdomen de invidiat (Video)

De: Carmen Ulian / 17.06.2014, 15:15
Două exerciții pentru un abdomen de invidiat (Video)
Pentru a lucra abdomentul eficient, corect și sănătos nu ai nevoie de toate exercițiile din lume ci de următoarele două pe care ți le prezentăm...

Depozitele de grăsime de pe abdomen, colăceii, sunt inestetice, dar situația are și o rezolvare simplă. Ai nevoie de voință. Exercițiile pot fi făcute de femei și bărbați, cu condiția să nu aibă probleme de sănătate la coloana vertebrală.

Cele două tipuri de exerciții sunt: balansul înainte și înapoi cu o greutate în mâini, cu picioarele depărate, iar al doilea statul în poziție de flotare, cu mâinile întinse și salt spre mâini în poziția broască, după care ridicare la verticală. Sunt dopuă exerciții simple care se vor face cu 120 de repetări fiecare. Un total cu 240 de repetiții în 12 minute. Par simple, dar ele angrenează întreg corpul și-ți pune mușchii la lucru.

Dacă ți se pare prea ușor sau prea repede, poți începe cu un număr mai mic de repetări, de exemplu 8. Apoi crești. Vei căpăta în timp și rezistența necesară executării exercițiilor.

Prin aceste două exerciții folosești mușchii și energia din timpul unei alergări, de aceeași durată. Ele îți îmbunătățesc și metabolismul. Sunt ideale că  nu trebuie să ieși din casă.