Două foste concurente ”Chefi la cuţite”, bucătari în restaurantul lui Nea Mărin

Apropo.ro / 27.07.2018, 12:55
Două foste concurente ”Chefi la cuţite”, bucătari în restaurantul lui Nea Mărin
În cea de-a patra ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzată duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, două foste concurente ”Chefi la cuţite” fac echipă în bucătăria restaurantului pe care Nea Mărin îl administrează pe malul Mării Negre.

Astfel, Marlena Botezatu, finalistă ”Chefi la cuţite” şi bucătar şef încă de la începutul reality show-ului, a declarat de nenumărate ori că este o provocare mult prea mare să facă faţă singură cererilor lui Nea Mărin. Prin urmare, o va avea, de acum, alături pe Angie Cobuţ, cea care l-a cerut în căsătorie pe Chef Cătălin Scărlătescu.

”O ştiam pe Angie de la ”Chefi la cuţite”, ştiam că e vorbăreaţă şi funny, aşa că mi-am zis că o să fie bine, o să fie distracţie şi voie bună şi în bucătărie”, mărturiseşte Marlena în momentul în care află cine o va ajuta.
”Data trecută când am fost la Nea Mărin a fost mare distracţie. Eu speram că acum mă ţine şi pe mine pe post de vedetă, dar de unde, el mă bagă în bucătărie”, spune Angie când Nea Mărin îi atribuie sarcinile de ajutor de bucătar.

Cum se vor descurca Marlena şi Angie în bucătărie şi dacă împreună vor reuşi să facă faţă valului de clienţi, dar şi cerinţelor lui Nea Mărin, telespectatorii vor vedea duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Tags: