Două gemene s-au regăsit după 24 de ani

De: Gabriela Voicu / 10.12.2012, 15:30
Două gemene s-au regăsit după 24 de ani
O chinezoaică în vârstă de 24 de ani a fost confundată ani la rând cu sora ei geamănă, despre care nu știa că există.

Ani la rând, chinezoaica Bao Lulin a fost confundată cu o femeie pe nume Yanfei, pe care nu o cunoscuse niciodată.

Unele persoane o opreau pe stradă pentru a o întreba dacă a călătorit în locuri pe care nu le vizitase, iar altele o acuzau că nu le salută, deși Bao nu le cunoștea.

Într-o zi, patru femei vârstnice au abordat-o și au întrebat-o de ce nu le-a anunțat că se întorsese din provincia Fujian. După ce Bao le-a întrebat cine sunt, replica lor stânjenitoare pentru ea a venit ca un fulger: „Probabil că ai început să câștigi mulți bani și nu mai vrei să vorbești cu noi”, i-au replicat femeile.

Afectată de ceea ce i se întâmpla, tânăra în vârstă de 24 de ani a decis să o caute pe misterioasa Yanfei, fără să știe că viața ei se va schimba după ce o va găsi.

Bao (s) și Yang

Chinezoaica a aflat adresa femeii și a descoperit că Yang Yanfei este sora ei geamănă, pe care nu o cunoscuse niciodată.

Ele s-au regăsit de curând și au observat nu doar că seamănă ca două picături de apă, ci și că au foarte multe în comun, de la stilul vestimentar până la hobby-uri și preferințe culinare.

Mai mult, cele două surori gemene s-au căsătorit cu partenerii lor în același an, 2007, iar ambii bărbati au același nume, Bin.

Yang și Bao au fost despărțite după naștere, când au fost adoptate după ce mama lor le-a abandonat pe stradă.

Tags: